Barokní menu

Vážení hosté,

 

pátek 25.5. bude v našem Restaurantu Savarin ve znamení Zámeckého barokního menu, které pro Vás budeme servírovat od 18 hodin.

Restaurant Savarin uvítá ve svém prostředí šéfkuchaře restaurace Lobster Jaroslava Klára, který si pro Vás připravil jedinečné šestichodové  barokní menu.

Jaroslav Klár je v současnosti šéfkuchařem v restauracích Lobster a Atmosphere v Olomouci. Jako šéfkuchař vedl již několik špičkových restaurací, a to také v Itálii, kde se zrodila jeho láska k italské gastronomii. Pravidelně se účastní stáží v luxusních pražských michelinských restauracích, kde sbírá inspiraci k vytváření zajímavých a lahodných pokrmů podle trendů nejmodernější gastronomie. Jaroslav Klár je také účastníkem vyhlášených českých i zahraničních soutěží, odkud si přivezl již několikrát vítězství a nespočet ocenění. Jsme rádi, že se můžeme pochlubit tím, že do zámeckého resortu tento výborný šéfkuchař spolu se svým pětičlenným týmem 1.7. nastupuje a doplní tak naše řady. Od července se tedy můžete těšit na zámeckou gastronomii v podání šéfkuchaře Jaroslava Klára,

který již připravil nový Á la Carte.

Newsletter

Budeme Vás informovat o akčních nabídkách a připravovaných akcích. Stačí, když vyplníte svůj email.

100%
Recenze hostů

Prohlédnout resort
WEBCAMERU