Restaurant Savarin

Zámecký Restaurant Savarin, exklusivní restaurace v barokním stylu v prostorách zámku Sobotín nabízí speciality šéfkuchaře orientované především na středozemní kuchyni. Vybrané delikatesy jsou podávány formou několikachodového menu, kde si každý labužník a příznivec zážitkové gastronomie přijde na své. 

Od 1.7.2018 Vám Zámecký Restaurant Savarin představuje Jaroslava Klára, jednoho z předních českých šéfkuchařů, který již v minulosti vedl několik špičkových restaurací a pravidelně se dále účastní stáží v luxusních pražských Michelin restaurací, kde se inspiruje k vytváření zajímavých a lahodných pokrmů podle trendů nejmodernější gastronomie, které Vám s chloubou nyní můžeme nabídnout.

Jaroslav Klár je také účastníkem vyhlášených českých i zahraničních soutěží, odkud si přivezl již několikrát vítězství a nespočet ocenění a je také lektorem Olomouckého kulinářského institutu.

   
     

 

Otevírací doba
Pondělí - Sobota  12:00 - 21:00
Neděle                   12:00 - 16:00

 

 

 _________________________________________________________________________________

   
À la carte   Nápojový list   Vinný list

 

 

Newsletter

Budeme Vás informovat o akčních nabídkách a připravovaných akcích. Stačí, když vyplníte svůj email.

100%
Recenze hostů

Prohlédnout resort
WEBCAMERU